Dávid Kisemberek Társasága

Folyamatos programok Mentálhigiéniás tréning

A mentálhigiéné minden olyan tevékenység, melynek célja az egészséges lelki élet kialakítása és megtartása, olyan orvosi tudományág, amely támogatja és elősegíti a mentális egészséget és a mentális betegségek megelőzését a pszichiátria és a pszichológia segítségével.

A buta felfogás szerint a hülyéknek kell pszichológus. Ezt azok állítják, akik félnek attól, hogy egy ilyen beszélgetésen részt vegyenek.

A mai rohanó világban a lelki egészség a legfontosabb, hiszen ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, akkor a betegségek sem támadnak meg minket. Nagyon sok olyan esemény van, amit nem lehet vagy nagyon nehéz egyedül feldolgozni. Sokan úgy gondolják, hogy nekik menni fog, de ha látszólag sikerült is, lehet, hogy életre szóló sebeket ejt. Nagyon sok gyermek lesz agresszív, mert nem figyelnek rá, mert így tudja kifejezni magát.

A mi beszélgetéseinket Dr. Pajor András vezeti. Teljesen kötetlenül zajlanak a beszélgetések. Az élet nagy kérdéseit járjuk körbe úgy, hogy senki nem érzi a pszichológus jelenlétét.Adószám:

18086340-1-43